4 Kasım 2013 Pazartesi

Bu hafta sonu...

Bu hafta sonu bize taa İzmirlerden canım arkadaşım Özgüç geldi :) Cumartesi günü işte olmam gerektiği için çok vakit geçiremedik ama bizde kaldı ve pazar sabahı da Ece, Elif, Figen de bize kahvaltıya gelince tam süper bir pazar günü oldu. Kız kıza bol sohbetli, eğlenceli, kahveli, bol yemeli içmeli bir gün geçirdik. İnşallah en kısa zamanda tekrarlayabiliriz :) Bu da güzel kahvaltı soframızdan kareler, yeni kahvaltı takımım ve tabi ki annemin diktiği süper masa örtüm :)


Aslında kendisi bir takım değil. Karaca'dan ben ekleye kökleye takım yaptım. Hep dikdörtgen beyaz tabak istiyordum...Denk geldi. Ama hazır buraya bunu yazmışken bir de şikayet edeyim. Bana kahvaltı takımını alırken beş tabak veren ve altıncısını iki gün sonra bana teslim edeceğini söyleyen Armada Karaca neredeyse bir buçuk ay geçmesine rağmen hala o tabağı getiremedi... En son aradığımda da saçma sapan yalanlar söylediler...Eğer altıncısını çok kısa bir sürede tamamlamazlarsa aramızda hoş olmayan şeyler yaşanacak sanırım...İşte siz siz olun benim gibi bu iki gün sonra getireceğiz yalanlarına kanmayın.
Güzel başlayan yazımı güzel bir şekilde bitireyim ama:) Akşam bizim evin orada yapılan yeni yeşil alan açılışı nedeniyle Zülfü Livaneli konseri vardı. Biz de Güneş'le gidip üç dört şarkı dinledik. İyi geldi...Hepinize iyi bir hafta diliyorum :)

1 yorum: