13 Kasım 2014 Perşembe

Demir'in Nazar Boncuklu Mevlüd Kurabiyeleri

Aylin'in oğlu tatlı, sarı kafa, fındık burun, boncuk Demir için yaptığım Nazar Boncuklu Mevlüd Kurabiyeleri :) Demir'e kocamaaan 41 kere maşallah!!! :) Darısı benim minik kızçemin başına :)
NOT: Bu arada size çok güzel bir sır vereyim :) Çok güzel etiket tasarımı yapılabilen bir site buldum. Burda etiketlerinizi tasarlıyorsunuz. O kadar çok güzel etiket var ki :) Hangisini seçeceğinizi bilemiyorsunuz :) Sonra sizden basmak için para istiyorlar. Peki siz ne mi yapıyosunuz? O sırada print screen alıp; painti açıyor; screen shotunuzu kopyalayıp; tasarımıznızı kesiyorsunuz. Sonra da istediğiniz yerde bastırabilirsiniz. Sitenin ismi: zazzle.com
Sevgilerimle...

3 yorum:

  1. ayyy süper bu etiket bilgisini çok beğendim :) paylaştığın için teşekkürler :)) bu arada ellerine sağlık kurabiyeler çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol esmacım...Evet bu etiket olayını bende çok sevdim :) Burda tasarlayıp şu kentparkın altındaki yere biraz daha kalınca bir kağıda bastırıyorum :) Ama orası yuvarlak yapışkanlı etiket basamıyorlarmış. Sadece dikdörtgen basıyorlarmış. Öyle bir yer biliyor musun?

      Sil
  2. aslında yuvarlak basanı bilmiyorum ama ayba, ofisonesuperstore da falan yani büyük kırtasiyelerde A4 boyutunda normal etiket kağıdına basıyor ben makasla yuvarlak kesiyorum,veya istediğim şekilde :) Bulursan bana da haber ver :))

    YanıtlaSil