30 Ocak 2014 Perşembe

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı

Pazar günü son eğitim günüm şerefine Onur,Güneş üçümüz gittik bu filme. İlk başta bu korku filmi ben girmem falan desem de bilet satan kadının korku filmi değil demesi üzerine bir cesaret girdim. Hakikaten de korku filmi değildi. Macera, aksiyon filmiydi. Saçma sapan kötü görünümlü karakterler vardı tabi :) Ama artık o kadar çok öyle film var ki...Ortalık fantastik film kaynıyor. Alıştık artık onlara. Yolda görsem yabancılık çekmeyeceğim. Mesela "Selam ork. Ben dostum" diye yanına gidebilirim :)
Frankestein'a gelince, daha berbat görünümü olacağını düşündüğüm Frankestein'ı neredeyse yakışıklı yapmışlar :) Buna çok güldüm. Üç boyutlu bir filmdi. Konusu her ne kadar zorlama olsa da aksiyon dolu, hareketli sahneler gene de insanı filmin içine çekiyor. Hadi bu filme gidelim diye evden çıkılmaz sırf bunun için, ama eğer alışveriş merkezindeysen yada canın dışarı çıkmak istiyor da hava buzzz gibi ise gidilebilir :) Ben 10 üzerinden 6,5 veriyorum :)
Bu arada sinema salonları gittikçe kalitesizleşiyor mu yoksa biz yanlış yerler de mi sinemaya gidiyoruz anlamıyorum. En son Armada sinemasından şikayet etmiştim. Şimdi de Cepa...Bunlar da hem aradan sonra hem film başladıktan sonra kapıyı kapatmayı unuttular. İlkini Güneş, ikincisini başka biri kapattı. Ama sorun sadece kapıdan gelen ışık değil ki...Diğer salonlardan da gürültü geliyor. Sesler karışıyordu.İyice gıcık olduk bizde. Valla en güzel sinema evde izlediğin. Gülmeyin bana ama ben daha Geleceğe Dönüş filmlerini seyretmemiştim. İlk ikisini seyrettik evde. Şimdi sıra üçüncüde. Sabırsızlıkla bekliyorum boş vaktimiz olmasını. En güzel sinema evde koltuğunda keyif yaparak izlediğin sinema :)
Eve dönüşümüz de film gibi maceralı oldu gerçi. Filme Onur'un arabasıyla gitmiştik. Gece yarısı çıktık filmden. Arabaya bir bindik araba çalışmıyor :) Garaj bomboş tabi. Taksi çağırdık. Zar zor rica minnet onu o saatte Cepaya sokmayı başardık. Taksiden arabaya akü nakliyesi yaptık ama nafile çalışmadı. Biz de taksiyle döndük eve :)
Haftanın ortasını geçtiğimiz bu gri günün herkes için güzel geçmesini dileyerek gene oradan oraya atlayarak yazdığım yazımı noktalıyorum. Kucak dolusu sevgiler...

2 yorum:

  1. Sana katılıyorum, evde film seyretmek keyifli, beğenmezsen değiştirebiliyorsun. Sinemanın da keyfi başka da iyi filme denk gelmek lazım...Neyse eve dönüşünüz de aksiyonu tamamlamış !...

    YanıtlaSil