25 Mart 2014 Salı

En son o gitti

İsminden hüzünlü bir şey anlatacağımı mı sandınız?Yanıldınız :) Kendisi eğlenceli bir Ankara Devlet Tiyatrosu oyunudur. Oyun birbirlerini çok seven, ne yapsa güvenen, bir tek kötü söz söylememiş, karı koca,Kiraz ile Mestan'ın hikayesi. Nasıl böyle mutlular, nasıl iyi anlaşıyorlar, mutlu evliliğin sırrı nedir? İyi kalpli ve temiz bir insan olursan, kalbin kötü değilse, işin sonu hep iyi biter... Bunu anlatmış şarkılarla türkülerle...Eğlenceli bir oyun, ben müzikli oyunları severim zaten...Hiç bir tiyatroya gitmeyin diyemem. Buna hiç demem. Ama biraz daha dolu dolu bir oyun olabilirdi sanki. Bazı şeyleri çıkarsalar çocuk oyunu da olabilirmiş :) Tiyatroların yaz tatiline girmesine çok az kaldı. Bu dar zamanı değerlendirip, gitmek istediğiniz oyunlara biran önce gidin bence. Seneye oyun belki oynar belki oynamaz...
İşte bunlarda Kiraz ile Mestan
Buda oyundan bir kare. Şu öndeki saçları örgülü kızı izlemek bana ayrı bir zevk verdi nedense. herkes çok iyi sanatçıydı tabi ama onda bir şeytan tüyü vardı sanki :)

1 yorum:

  1. Bütün oyunlara gidiyorsanız buna da gidebilirsiniz, ama benim şu zamana gittiklerim arasında en çok sıkıldığım oyun buydu. Çok vasat bir konusu var.

    Güneş.

    YanıtlaSil