4 Mart 2014 Salı

Küçük ağaççıklarım :)

Bloğumu takip edenler bilirler bir meşe palamudu tohumu bulmamla başlayan bitki aşkımı :) (Bknz: ilk halleri) Ofisimde yaptığım bahçemin son halini görmek ister misiniz?
Sonuç:
Ektiğim 3 ceviz de çıktı. Kocaman yapraklılar cevizlerim...
Sümbülümün 3 ü de açtı :)
4 meşem çıktı :)
3 meşemden hala daha tık yok :(
Son anda ektiğim kestanem çıktı :)
2 kaktüsüm hala bıdık bıdık duruyorlar :)
Ama baktım artık bardaklar onlara dar geliyor. Büyüyemiyorlar. Hepsini daha geniş saksılara aldım bugün ofis arkadaşlarımla:) Bir nevi ağaç dikme etkinliği yaptık sabah sabah :) Gelecek bahara kadar saksıda durutucam. Gelecek bahar dikicem onları :) Sonra gene yetiştiricem yenilerini. Çok sevdim ben bu işi :) İlerde balkonumda bir sürü çiçek olacak kesinlikle. Renk renk...Çeşit çeşit...Bundan eminim :) İşte bu da çiçeklerimin geniş saksılarındaki mutlu halleri...
Bu arada bu hafta sonu İzmir'deydik. Urla'da gezdiğim bir seraya adeta hayran kaldım. İçim gitti. Benim olsaydı dedim. Zor çıktım :) Dayanamadım bir lale bir nergis aldım. Bir de çok güzel bir fincan saksı. Uçakla getirmek zor oldu ama sağ salim geldiler gene de. Onları işe getirmedim. Mutfak masamda duruyorlar şimdilik :) Bu meleği de Nesrin anne de gördüm, hoşuma gitti. O da verdi sağolsun. Yatak odasında abajurun yanında kitap okuyor şu esnalarda :)

3 yorum:

  1. Hepsi de çok güzel olmuş Tubiş !...Fincana da lale pek yakışmış, yanına da Melek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel oldu da. Ama artık yoklar. Yaşamadı nedense evde çiçekler...

      Sil
  2. Boşver Tubiş, canın sağolsun, yenisini alırsın. Annen.

    YanıtlaSil