24 Temmuz 2013 Çarşamba

Onur Paşa mezun oldu :)

Ne zamandır yazacağım. Sadece bir fotoğrafı almayı bekliyorum annemlerin fotoğraf makinesinden :) O yüzden yazım zaman aşımına uğradı :( Neyse artık aldığımda buraya eklerim diye düşünerekten sadede geleyim :) Benim biricik kardeşim Onur 9 Temmuz salı günü Hacattepe İktisattan mezun oldu.
Vay be zaman ne kadar da çabuk geçiyor. Orayı kazandığını internette gördüğümde sevinçten çığlık çığlığa iş yerindeki herkesi başıma toplamıştım :) İşte o zamandan bu yana tam 4 yıl geçmiş; sevgili minik kardeş taa üniversitelerden mezun olmuş.
Aslında aramızda tam 8.5 yaş fark var. En başından biliyorum ben onun hayatını :) İlk gördüğüm an bile aklımda :) Bakınca iyiki hayatımın bir parçası olmuş diyorum; iyi ki doğmuş; eminim o olmadan hayatım çok eksik ve çok yarım olurdu :)
Mezuniyete katılsın diye ben çok istedim; yoksa her klasik erkek gibi öff ne gerek var modundaydı. Onu orada öyle cübbeli görünce ağlarım diye düşünüyordum ancak sağolsun Hacettepe o kadar kötü bir organizasyon yapmış ki; kardeşimin diploma alışı rüzgar gibi geldi geçti. Bırakın ağlamayı falan fotoğraf makinesinin düğmesine bile zor bastım :)
Seni çok seviyorum canım kardeşim. Bize bu duyguyu yaşattığın için seni buralardan kocamaaaan öperim :)

4 yorum:

  1. Tebrik ederiz Onur'u Tugbis, foto da bekliyoruz :) ben de ersinin mezuniyetinde 1 saate yakin ayakta kalip fotograf cekmeye cabalamistim, hatta baya bi yanmistim gunesten, sonrasinda cekildigimiz fotolarda burnum filan kipkirmizi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bide o gün oruçtuk biz. Çok feci oldu güneşten yandık :) sağol Yıldız. Hala foto yok ama :)

      Sil
  2. Onur Paşa'yı tebrik ederim, hayatta başarılar dilerim.

    YanıtlaSil