22 Temmuz 2013 Pazartesi

Penti bikiniler

Bu hafta sonu öylesine önünden geçerken vitrininde yazan %50 indirimi görünce hadi bir bakıyım dedim Penti'ye. Tüm plaj ürünlerinde %50 indirim yapmışlar. Çeşit çeşit bikiniler, mayolar, pareolar, terlikler ve çantalar vardı. O kadar çok bikini çeşidi vardı ki... Zaten askıda olanlara bakarak yorum yapmak neredeyse imkansız. Oradaki kataloğa bakarak, hoşuma giden bikinileri buradan sizinle paylaşayım istedim:) Eğer tatil yakınsa gitmeden bir uğramanızı öneririm...Tabi bunları giyebilmek için biraz da zayıflamak gerek öyle değil mi:)

İşte en çok bunu sevdim :) Bikininin renkleri ve üstünün modeli ne kadar güzel öyle değil mi?
 
 
Her ne kadar straplez ve alt kısmı ipli bikiniler bana göre olmasa da şu bikininin canlılığına, cıvıl cıvıllığına bir bakar mısınız!!
 
 
Bu aralar alt ve üst takım olmayan bikiniler moda ya. İçerisinde her renkten olan bu şirin bikini bu moda için yaratılmış sanki :) Takım olarak değil de fuşya, turkuaz, sarı, mor gibi birçok renkle harika uyum sağlayabilir bence.
 
 
Alttaki bikini de de beğendiğim yer üstünün modeli oldu. Penti de bu modelin daha bir çok rengi vardı...
 
Buda öylesine sıkıcı bir pazartesiyi renklendirmeye çalışan bir yazı oldu....Herkese iyi bir hafta diliyorum :)

2 yorum:

  1. Ben bir tane bikini almistim pentiden, pek memnun kalmadim, altinin dizayni bir acayip. Almadan once denemeni tavsiye ediyorum Tugbis

    YanıtlaSil
  2. Bilmiyorum ki. Fiyatları baya düşmüş. Anneme de bir mayo aldık. Evet denemek gerek. Denemek için zaman gerek :) Bu aralar alışveriş merkezine neredeyse sadece öğle yemekleri için gidiyorum. Yada bir işim varsa halledip çıkıyorum. Sıkıldım artık alışveriş merkezlerinden

    YanıtlaSil