12 Ağustos 2013 Pazartesi

Zigana Pide

Zigana Pide iki üç yıl önce iş arkadaşlarımla giderek keşfettiğim bir mekan. Tam bir karadeniz pide salonu. Çok doğal bir yer. Bıçak, çatal yok. Elle yemelisin. Tüm ürünler karadenizden geliyor ve mekan da karadenizliler gibi sıcacık... Daha sonra Onur'u, babalar gününde babamı ve annemi, yeni iş arkadaşlarımı, hepsini oraya götürdüm. Eskiden yeri Anadolu Bulvarında GüvenAl gazın oradaydı. Ancak en son yeni iş arkadaşlarımla bir gittik kapısının önüne ki kapanmış :( Aradım internette falan yeni yerine rastlayamadım. Sandım ki o güzelim yer tamamen kapanmış. Taa ki tesadüfi bir şekilde Acity Alışveriş Merkezine gidip yanlışlıkla yan kapısından çıkana kadar... Bir de baktım ki ne göreyim tam karşımda Zigana Pide çok mutlu oldum :) Buraya herkesleri götürdüm; bir sevgili kocişimi götüremedim. Şimdi burayı okurken bana gıcık olabilir :) Olmasın, nasılsa gideriz. Üstelik onunla gidince her şeyin tadı çok daha güzel :)
Zigana Pide de ne yenir diye sorarsanız. Zaten menüsü çok sade. Bunların hepsini deneyin. Hepsi çok güzel. Hepsi için ayrı ayrı gidin. Ama aralıklı aralıklı gidin; zira kilonuz hızla artabilir :)
Üç çeşit pide yiyebilirsiniz: Peynirli, Kıymalı veya Kavurmalı...
 
 
Tatlı olarak: Burmalı ve sütlaç var..

Ama ben o kadar çok doyuyorum ki çok merak etmeme rağmen bir sütlacını yiyemedim. Eminim harikadır. Bir gün sırf tatlı yemek için oraya gidebilirim.
Aslında bloğumda gittiğim restoranları tanıtmak gibi bir düşüncem yoktu. Ama artık çok beğendiklerimi ve özelliği olanları tanıtmaya karar verdim :) Madem bu kadar güzel iş yapıyorlar, tanıtılmayı ve daha çok müşteriyi kesinlikle hak ediyorlar bence... Umarım gidip, memnun kalırsınız ve burası da asla bozulmaz. Afiyet olsun.
NOT: Web adresi http://www.ziganapide.com/

5 yorum:

  1. Bir karadenizli olarak muhakkak gitmem lazım çünkü genelde karedeniz pide diye satılan pideler kır pidesi, ama bu resimde gördüklerim gerçek karadeniz pidesi:) Yeri Acity nin içinde mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle gidin Esma. Gerçekten çok süper. Söylediklerine göre tüm kullandıkları malzemeler Trabzondan geliyormuş. Yok Acity nin içerisinde değil. ACity nin yan kapısı var. Ordan çıkıp karşıya bakınca baya büyük bir tabelası var. Muhakkak görürsün. Yan kapının hemen yanında Starbucks var mesela. Starbucksa gir. Balkonundan bak karşıya direk görürsün :) Arabayı Acitye parkedebilirsiniz. ACity AVM yan kapı karşısı. Şurdan haritasını da görebilirsin:

      http://fesmekan.mynet.com/mekan/zigana-pide

      Sil
  2. çok teşekkür ederim en kısa zamanda gideceğim:)

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim mutlaka denemek lazım

    YanıtlaSil