2 Nisan 2013 Salı

Voyage Belek Select



Antalya Belek'te 4 gün normal 3 gün delux odasında kaldığım harika ötesi olan Voyage Belek Select. Gene gideliim gene gideliiim. İşte delux odanın balkonundan bir görüntü...


 Bir eliniz yağda öteki balda diyebilirim. Tüm balayı çiftlerine şiddetle tavsiye ederim. Tasarımıyla ve size gösterdikleri özenle tam bir balayı oteli.
Ala Carte ları harika neredeyse hepsi ücretsiz. İkisi ücretli onlarda çok az fiyatlarda. Yararlandığım Ala carte mutfakları şunlar:

Ela Ela (Rum restoranı): Müzik eşliğinde nefiiis, çok eğlenceli
İtalyan restoran: Allahım ben prenses kocamda bir prens mi. Yoksa ben İtalya'ya mı gelmiştim :)
Meksika restoran : Off ne güzel yemeklerdi yarabbim...
Kebabistan: Amaan kebap her yerde var demeyin; bu başka; baştan söyliyim
Çin restoran: Güzel bir çin restoranı ama asıl güzelliği ücretli teppenyaki ile aynı yerde. Zaten bence teppenyakinin tek olayı göstreileri. E bende onları ücretsiz izlemiş oldum işte :)
Balık restoran: O ne mezeler, mezeler...mmm neffis.

Otel tertemiz; deniz çok güzel; çocuksuz plajları da var. Aklınıza gelen herşey canınızın yazın isteyebileceği herşey ama herşey her an ücretsiz...Birde paraşüte bindik. Oda mutlu anılarımız arasında küçük bir heyecen olarak kaldı :)

2 yorum:

  1. Cok guzel gorunuyor, biz haziranda geldigimizde 2-3 gunlugune Antalya da bir otele mi gitsek diye konusmustuk, gidersek sizin de vaktiniz olursa beraber gidebiliriz belki

    YanıtlaSil
  2. İzin alabilsekte gitsek tabi. Çok güzel. Ama önceden rezervasyon gerek yoksa çok pahalı

    YanıtlaSil