8 Mayıs 2013 Çarşamba

Diyetteyim a dostlar !

Evlendiğimden beri çok kilo aldım. İşin kötüsü de çok fazla bir şey yediğimi düşünmüyorum. Yani ben nerde hata yaptım bilmiyorum...O yüzden rejime başladım. İlk defa yasakları olan bir rejim yapıyorum. Hayatımın önceki rejimlerinde hep herşeyden az az yeme şeklinde rejim yapmıştım. Ama bu sefer hızlı kilo vermek istiyorum. Hayatımın hiç bi döneminde bu kadar kilolu olmadım ben. gizemlidünya bu diyeti yapmış isterseniz siz de bir göz atabilirsiniz. Başarılı olmuş. Buradan baktım bende. Bakalım bende kilo verebilecekmiyim.
Ama rejim yaparken ben nedense bunu hep düşünüyorum. Yani rejim yaptığımı. Bu da sürekli zihnimin açmıyım tokmuyum kontrolü yapmasına neden oluyor. Buda beni çok sinir ediyor. Kafam hep orada oluyor. Belki bu işe alışınca bundan vazgeçerim. Biraz eşimi de kandırdım. Ama o sanırım diyetin bazı kurallarını ihlal edecek :) Bakalım...
Pilates kursu bakıyorum. Evime yakın olsun istiyorum. Bu 100. yıl civarında pilates kursu bilen var mı? Herkese rejim gerektirmeyen bir hayat diliyorum :) Bu kadar çok pasta, börek, çörek yapmayı severken ben nasıl kilo vericem ya :)

4 yorum:

  1. :))) foto çok iyi ya tugbacımmm :) inşallah darısı başına
    yaparsın biliyorum ben :)
    şu yasakları sakın ıhlal etme ama diğerlerinden bol bol ye :) halledersın sen :)

    YanıtlaSil
  2. Umarım başarırım canım. Ama miğdemde sürekli bir taş varmış gibi geliyor. Ben hiç bu kadar et yiyememki normalde :)

    YanıtlaSil