3 Aralık 2013 Salı

7. Uluslar Arası Flamenko Ankara Festivali

Bu sene 7. düzenlenen Uluslararası Flamenko Ankara Festivaline 22 Kasım Cuma günü Güneş 'le beraber gittik; ODTU de izledik. Mutlaka çok güzeldi, çok emek istiyordu ve çok iyi iki İspanyol Flamenkocu dansçı vardı. Lakin bu dansın bana pek hitap etmediğini fark ettim çünkü çok sıkıldım :) Üstelik tüm şarkılar İspanyolca olduğu için ve hiç anlamadığım için daha da çok sıkıldım:) Beğendim ben diye gezen sevgili kocamın da bütün gece yanımda telefonuyla oynamasından, beğenmesine inansam mı inanmasam mı bilemedim :) Yani 8. sine ve bundan sonrakilere gideceğimi sanmıyorum. Gerçi maddi imkansızlıklar nedeniyle bu sene bile zor gerçekleşmiş bu gösteri. Bu dansı izlemeyi seven yada bilen insanların çok seveceğinden eminim. Flamenko severlere gitmelerini, benim gibi  sevip sevmediğini bilmeyenlere gidip görmeyi öneriyorum :)
Arkadaki ekip tüm gece canlı performans sergiledi. Biri bayan biri erkek olan dansçılar ise sıra ile kalkıp dans ettiler.
 

2 yorum:

  1. Tubiscim o surekli telefonla oynama hastaligi malesef Ersin'de de var. Hatta buna ingilizce de "phubbing" diye bir isim bile takmislar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uff ya Yıldız. Bazen o kadar gıcık oluyom ki keşke şu akıllı telefonlar hiç çıkmasaydı diyorum :)

      Sil