31 Aralık 2013 Salı

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları

2013 kapanışını dün gece harika bir film olan Hobbit le yaptık. Hem de IMAX farkıyla :) Gene çok güzeldi. Çok etkileyiciydi. Ne kadar uğraşmışlar. Sahneler, dekorlar, yaratıklar muhteşemdi. Ya ama insan bir de Gollum koyar üç beş dakika. Ben seviyordum Gollumu. Kıymetlimis kıymetlimis diye dolaşıyordu :) Bir de filmde bizim Lost dizisindeki Kate oynuyormuş :) Güzel kadın doğrusu :) Tam bir elf di anlayacağınız :)
Yalnız sonunu dizi film gibi bitirmişler bir de. Yani hiç olmıycak yerde bitti. İnsan bari bir macerayı bitirir; yeni bir macera başlangıcında keser. Bu resmen ortasında bitti. İnsan gıcık oluyo :)
 
Bir de filmde saçma salak şeyler yapıp gülme krizine girmeyeydik iyiydi ya neyse :) Filmin yaklaşık bir 10 dakikasını çeşitli şeyleri yerde arayarak geçirmiş olabiliriz :) Şöyle ki: Film başlamadan az önce yanımızda oturan çift kavga etti. Sonra kız kalktı gitti. Oğlan arkadaşlarının zorlamasıyla kalktı bir zahmet kızın peşinden gitti. Sonra oğlan yalnız geldi. Gelmiycekmiş kız. Biz de rica ettik cepleri dolu olan 3 paltoyu kızın koltuğuna koyduk. Fırsatçımıyız neyiz :) Tam film başlamak üzere kız kendi kendine geldi. Sonra sinirli sinirli ayaklarımın üstünden geçip güzelce paltolarımızın üzerine oturdu. Ben paltoları almaya çalışırken o da bir yandan oğlanla kavga etmeye devam etti. Sonra ben aceleyle paltoları alınca yere bir şey düşmüş müdür diye yerleri bir talan ettim. Bir miktar birbirlerini cimcikledikten sonra neyseki çok ses çıkarmadan filmi izlemeye başladılar :) Sonra araya çıktım. Ankamall IMAX 2. katta. Ben anlamadım nasıl 5 dakikada hem lavaboya gidip hem de mısır alabilirim ki...Ben sanmıştım ki ara 15 dakika falandır. Sonra bir geldim film başlamış. İnsanları sinir ede ede yerime geçtim ne yapayım :) Sonra bir baktım gözlüğüm yok. 5 dakika gözlüğümü aradık.Yazık Güneş, gözlüğünü bana verip kendisi aramaya başladı telefonuyla. Sonra gözlük Güneş'in kucağından çıktı :) Atıp çıkmışım oraya :) Sonra sakin sakin sinema izlemeye başladık. Güneş çikolatasını bitirince benim mısırımı bitirme noktasına geldi. "Ben de mısırımı yemesene yaaaa" diye gıcıklık ettim :) (Biraz karnım acıktıydı da ne yapayım :) ) Sonra kıyamadım bu sefer de..."Hadi ye ye. Valla ye :)" falan derken eli mısıra çarptı ve tüm mısır Güneş'in kucağına boca oldu :) Bu sefer üstümüzü başımızı, kucağımızdaki paltoları silktik :) Bu esnada erkek arkadaşına sinirli kız bize de üflemeye başladı :) Tabi biz de gülme krizi içindeydik o ara :) Sonra Güneş Onur'a çikolata verirken bu sefer de çikolatayı düşürmüşler...Bir ara da yerlerde telefonla çikolata arıyorlardı :) Sinema bittiğinde kalktığımız yer gerçekten savaş alanı gibi olmuştu :) Herşeyi dağıtmışız :) Biz de bu müthiş filme kendi çapımızda neşe katmış olduk :)
Sanırım Hobbit artık vizyondan kalkmak üzeredir. Bayadır vizyonda çünkü. Ben bu filmi Ankamall IMAX 'te izleme fırsatını kaçırmayın derim :)

2 yorum:

  1. Olsun ya cok agir tempoda ilerliyordu zaten film, aralarda 3-5 dk bile kacirsan ayni yerden devam edebilirsin :) bence hobbit icin 3 film fazla olmus, uzatmak icin kasmislar resmen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben en çok dizi haline getirmelerine kızdım yıldızcım :) haftaya oynamıycakki böyle yaptılar. Yenisi çıkana dek unuturum ki ben bu filmi :)

      Sil